PDA

View Full Version : SG doen't work on my theme!



Max88
05-29-2013, 09:24 AM
Hi,
Can anyone help me with correct activation of the plugin on my side? Nothing happens when i active the plugin!

mikemayhem3030
05-29-2013, 09:41 AM
Have you tried the usual?

Test on WordPress 2012 theme and with other plugins disabled

Can you give a bit more info (link, settings used, example galleries)

Max88
05-29-2013, 10:06 AM
Hi Mike,

I've tried everything, I've been looking for answers on the forums without finding anything that helped. - When I try to install another theme SG works, but when I activate my desired theme, there is nothing happening. Do you have an email, so i can send login and links to you?

mikemayhem3030
05-29-2013, 11:32 AM
Send it via a private message on here

Max88
05-29-2013, 11:44 AM
I've answer you over private massage :)

mikemayhem3030
05-29-2013, 11:50 AM
Woah... what sort of forum do you think this is :P

Max88
05-29-2013, 12:10 PM
Support for SG :) - Can you tell me, what i'm doing wrong with the plugin?

Max88
05-30-2013, 09:44 AM
Would you please tell me, what i'm doing wrong with the activation of the plugin??

mikemayhem3030
05-31-2013, 09:32 AM
Have you tried it on Twenty Twelve theme? do you still have issues? It's a theme issue and if you're not seeing any obvious errors then you'll need to ask the theme developer.

Does the standard WordPress gallery display on your site, I'm sure you emailed me the same issue and it's a case of the gallery not being outputted on the page, and not a Soc Gal problem