PDA

View Full Version : Lite and Pro Version not working properly at all!



mediumfour
04-08-2013, 06:24 PM
Lite Version Issues:
When the light version is activated and you click on the thumbnail, the Social Gallery comes up and then disappears without showing any picture.

Pro Version Issues:
The control panel does not look like the lite version. Am I missing some files? I have downloaded it 3 times from CodeCanyon. 49
It does not activate any photos in the post.

Please let me know what items you need in order to assist me with this issue.

Web: hitfmmiami.com
Example: http://hitfmmiami.com/2013/04/moca-mike/

mikemayhem3030
04-08-2013, 10:35 PM
Hi mediumfour

The docs are a bit out of date by the looks of it. The settings panel should be pretty self explanatory.

You have a couple of issues with the setup that I can see

1.) It can't find the CSS file: http://hitfmmiami.com/wp-content/plugins/SocialGallery/css/socialGalleryPlugin.css?ver=3.5.1 404 (Not Found) (have you uploaded this?)
2.) In your gallery setup, you're linking to the attachment page, you need to link to the media file. Make sure your gallery shortcode has.. link="file" in the shortcode (WordPress link to file option is broken in v3.5.1).
3.) You don't look to have set your facebook APP ID, and you look like you're already using facebook javascript

FB.init has already been called - this could indicate a problem all.js:52 <-- means you should be able to switch off inclusion of facebook javascript in the Soc Gal settings and it still work

Given URL is not permitted by the application configuration.: One or more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain of one of the App's domains. <-- means you need to set the APP ID in the settings to your facebook app, which should have the same domain as your site (hitfmmiami.com)

mediumfour
04-08-2013, 11:15 PM
Thanks for your assistance. I uploaded all the files from codecanyon. I renamed the folder and the Social Gallery Plugin backend works. I will let you know the status of the other items. I need to recreate the FB App ID. Thanks again.

mediumfour
04-09-2013, 05:13 AM
Now the photos are not loading. I have updated the permalinks and have tried different configurations. Please advise what else I need to do. Thanks.

mikemayhem3030
04-09-2013, 07:02 AM
Hello

This is because you're still linking to the PAGE and not the IMAGE, Social Gallery can only view IMAGES in the lightbox and not pages. If you check your page's shortcode it should be something like

[gallery columns="7" link='file' ids="3412,3411,3410,3409,3408,3407,3398,3397,3396,3395, 3394"]

I suspect yours is more like:

[gallery ids="3412,3411,3410,3409,3408,3407,3398,3397,3396,3395, 3394"]