PDA

View Full Version : Database Error



aero
04-05-2013, 11:16 PM
I'm getting this database error alot. Looking at the Apache logs this one repeats almost for forever in the logfile. Is there a way I can fix this problem ?


[Sat Apr 06 01:13:42 2013] [error] [client 46.137.173.156] WordPress database error Table 'truckstop247.wp_9_socialgallery_images' doesn't exist for query SELECT i.sg_iurl,i.sg_iperma,i.sg_idim FROM wp_9_socialgallery_images i INNER JOIN wp_9_socialgallery_imagelinks il on i.sg_iid = il.sg_iid WHERE il.wp_postid = 20 made by require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/megusta2/front-page.php'), layout::get_side, get_sidebar, locate_template, load_template, require_once('/themes/megusta2/sidebar.php'), dynamic_sidebar, call_user_func_array, WP_Widget->display_callback, WP_Widget_Recent_Posts->widget, wp_reset_postdata, setup_postdata,
do_action_ref_array, call_user_func_array, sgpa7_12


Thanks for reading!

mikemayhem3030
04-06-2013, 08:46 AM
Hello

The table should exist for the query - this is what's created when you run the scan. Have you dropped any tables in MySQL?

Has anyone else had this problem?

aero
04-06-2013, 09:36 AM
Hello

The table should exist for the query - this is what's created when you run the scan. Have you dropped any tables in MySQL?

Has anyone else had this problem?

No, I havent dropped anything from the database, but from the database I see I have called wp_8_socialgallery_images. All four tables are having the wp_8 prefix and not wp_9

mikemayhem3030
04-06-2013, 10:24 PM
Hmmm I'm afraid I don't know the answer to this one. I can find out for you but it may take a bit of time.

aero
04-06-2013, 11:17 PM
Hmmm I'm afraid I don't know the answer to this one. I can find out for you but it may take a bit of time.

That would be great. :) It seems to work thought, except from this db error filling up my logs.

mikemayhem3030
04-07-2013, 07:59 AM
Pesky logs :)

OK will do and let you know.

aero
04-22-2013, 10:16 PM
I have a multisite by the way. Might be the reason for this problem.

mikemayhem3030
04-22-2013, 10:17 PM
It could be :) pesky multisite

Deepabysm
04-24-2013, 11:15 AM
Did you try reinstalling social gallery?

aero
04-24-2013, 03:48 PM
I did, but also I removed all the tables for the other sites I have and I did not network activate it. Just activated it on the site I need it. Seems good now

mikemayhem3030
04-24-2013, 05:17 PM
Woop woop :)